Kjære medlemmer og foresatte!

Juni er dugnadsmåned i år! Nå kan du velge selv hvilken vakt du vil ta!

Vi starter lørdag 11. juni i Utgard – her skal vi hjelpe til med servering på DNTs årsmøte. Vi trenger da 20 frivillige, minst 15 av disse må være fylt 18 år. Arrangementet går fra ca kl 17 til ca kl 23.

Helga etter (17.-19. juni) er det Fjordingsmartnan! Da skal vi ha 54 frivillige i kiosken fordelt på fredag, lørdag og søndag og 45 (foreløpig antall) festvakter fordelt på fredag og lørdag (henholdsvis 15 og 30 – dette kan bli endret). I kiosken kan vi ha noen under 18 år men alle festvaktene må være fylt 18 år.

Oppsettet for vaktlistene kan du se her:
Vaktliste fest

Vaktliste kiosk

Vi ønsker derfor at alle skal få sjansen til å velge ei vakt som passer godt. Vi prøver så langt det er mulig å innfri ønskene, men er det flere som ønsker samme vakta er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Det er selvsagt også lov å ta flere økter, og å oppgi flere alternativ! De vaktene vi ikke får inn ønsker på fyller vi av aktive medlemmer i idrettslaget eller foresatte om den aktive er under 18 år.

Svarfrist er torsdag 26. mai – etter dette begynner vi å fylle inn. De som da blir satt opp har da ansvar for å skaffe stedfortreder om det ikke passer å ta den vakta man er tildelt.

Ditt ønske eller spørsmål sendes til Elisabeth Lunde på elisab.lunde@gmail.com eller tlf 90958353.

For å rullere det frivillige arbeidet bedre vil vi nå registrere hvem som stiller som frivillig så vi unngår å bruke de samme hver gang. Vi vil også registrere hvem som ikke stiller. Å skaffe stedfortreder som stiller er selvsagt like bra som å stille selv.

Tips oss gjerne om du vet noen som gjerne vil gjøre en innsats som frivillig!

Vi minner om at innsatsen som legges ned legger grunnlaget for tilbudet vi har i idrettslaget, og forhåpentligvis er dette nok til at vi slipper flere dugnader i år.

Vi takker på forhånd for innsatsviljen og gleder oss til spennende og innholdsrike dager sammen med dere!