Spinning

Velkommen til spinning i Utgard

Oppstart spinning

Trimgruppa startar oppatt med spinning onsdag 27/9. Det blir spinning onsdager kl 19 og fredager kl 18. Pris kr 30,-. Meir info på facebooksida «Spinning i Lom».    

les mer

Spinning i Utgard vinteren 2017

Det er spinning i Utgard onsdagar kl 19 og fredagar kl 1730. For å kome inn i Utgard må ein bruke den nedre innganen mot Grov. Instruktøren opnar døra inn til styrke/spinningrommet. Spinningtidene er lagt inn i kalenderen på hovudsida. Deltakarane betalar 30 kr i...

les mer

Juni er dugnadsmåned – velg hva du vil gjøre!

Kjære medlemmer og foresatte! Juni er dugnadsmåned i år! Nå kan du velge selv hvilken vakt du vil ta! Vi starter lørdag 11. juni i Utgard - her skal vi hjelpe til med servering på DNTs årsmøte. Vi trenger da 20 frivillige, minst 15 av disse må være fylt 18 år....

les mer

Spinning

Det blir spinning i spinningsalen i Utgard tirsdager kl 1930. Oppstart tirsdag 6. oktober. Det koster 30 kr per gang, betales kontant ved oppmøte. Instruktør i år er Tor Arne Sandviken. Følg med på Spinning i Lom på Facebook for mer informasjon.

les mer

Det vil ikkje pågå spinning i regi av Trimgruppa nå på våren/sumaren. Det vil koma informasjon i god tid om oppstartsdato på haustkanten.

les mer